Tarihimiz

Okulumuz 2001 yılında eğitime açılmıştır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yıldız tip proje olarak yaptırılan okulumuz, 4 derslik, 1 mutfak, 1 müdür odası, 1 öğretmenler odası ve 1 çok amaçlı salondan oluşmaktadır.

              Okul bahçesi ihata duvarı ile çevrelenmiş güvenlik tedbirleri alınmıştır. Okul bahçesine sedir, çam ağaçları ve gül dikilmiştir. Ayrıca okul bahçesine Kulu Belediyesi işbirliği ile oyun parkı yaptırılmıştır.

            İçinde bulunduğumuz 2019–2020 eğitim-öğretim yılıyla birlikte  on sekiz senedir bölgemiz okul öncesi yaş grubu çocuklarımıza eğitim  hizmeti  vermektedir. Bu kısa süre içerisinde okulumuz gerek yönetimiyle gerekse çalışanlarının üstün gayret ve özverileriyle iyi bir alt yapıya sahip olmuş ve kazanılan bu başarılar üzerine çalışmalarımız süreklilik arz ederek hız kazanmış ve devam  etmektedir. Okulumuz adından da anlaşılacağı üzere anaokulu olup yalnız  36–72 aylık çocuklarımıza öğrenim verebilmektedir. Sıklıkla karşılaştığımız  kreş kelimesinin okulumuz için kullanılması gerçekten büyük bir yanlış olup bu grup çocuklarının yaş aralıkları 0–36 ay olup bu grup çocuklarına hizmet vermemiz mümkün olmamaktadır. Yönetmeliklerimizde belirtilen kayıt için uygun yaş gruplarımız 36–72 ay arası çocuklardır.

          Kulu Anaokulu olarak en büyük amacımız, çocuklarımıza sadece iyi bir eğitim sağlamak değil,  girdikleri her türlü ortamda çevresindekilere ışık tutan, hayata hazır, hayatı aydınlatan, bizleri daha da ileriye götürecek bireyler yetiştirmektir. İdare ve öğretmen kadrosuyla bizler kendine güvenen, kendini her ortamda rahatça ifade edebilen, yaratıcı, sevgi, saygı, iş birliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma gibi davranışları kazanmış, hayal güçlerini, yaratıcı ve eleştirel düşünme becerilerini, iletişim kurma ve duygularını anlatabilen bireyler yetiştirmeyi ilke edinmiş bulunmaktayız.



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 2  kişi beğendi